Hireink

Fél a fogorvostól? Varázsoljon hófehér mosolyt a saját otthonában fogfehérítő szett használatával!

2020.01.10 10:54

fogfehérítő szett A fogorvosról keveseknek van szép élménye, nem szívesen kopogtatunk be a rendelő ajtaján, hacsak nem muszáj. Szerencsére bizonyos kezelések elvégzésére már akár a saját otthonunk falai között is lehetőség van, ilyen a fogfehérítés is. A FreshSmile fogfehérítő szett segítségével megkímélheti magát az idegeskedésől, nem kell zsúfolt várókban ücsörögnie, mégis ragyogóan fehér fogakat tud magának varázsolni.

A FreshSmile fogfehérítő szettet kifejezetten fogorvosi rendelőn kívüli használatra fejlesztették ki. Teljesen fájdalommentes, nem jár semmilyen kockázattal és az eredménye is szemmel látható. Akár tévézés, olvasás közben is elvégezheti a kezelést, a készülék egyszerűen beüzemelhető és viselhető. Napi 16 perc elég ahhoz, hogy több árnyalatot fehéredjenek a teától, kávétól, dohányzástól elszíneződött fogak. A fogfehérítő szett összesen 20 alkalom otthoni fogfehérítésre elég.

Bátra nézzen körül webáruházunkban, és rendelje meg most akciós áron a fogfehérítő szettet! Nyerje vissza fogai egészséges fehérségét anélkül, hogy a fogorvosi rendelő közelébe kellene mennie!  

Webáruház készítés
olcsobbat.hu