GYIK

Miben különbözik a rendelői fogfehérítéstől a FreshSmile peroxidmentes fogfehérítés?

A FreshSmile innovatív termékeinket a legfrissebb tudományos eredmények alapján fejlesztettük ki fogorvosokkal karöltve, hogy vásárlóink számára a legmagasabb szintű biztonságot, valamit hatékonyságot kínálhassuk. Ami a legfontosabb számunkra, hogy termékeink peroxidmentesek, hatóanyaga teljesen természetes összetevőket tartalmaz, ezért biztonságos nem okoz károsodást, valamint nem roncsolja a fogzománcot, mint a peroxidos tartalmú fogfehérítők. Klinikai fogfehérítő rendszerek a gyors és látványos hatás érdekében peroxidot tartalmaznak, amely az intenzív kezelés hatására okozhat irritációt, fogérzékenységet, bőrpírt, és vérzést, ami rendkívül kellemetlen tud lenni. Ugyan akkor a FreshSmile termékeinket úgy fejlesztettük ki, hogy ez mind elkerülhető legyen. Használatával biztonságosan és rendkívül egyszerűen érhet el professzionális eredményt, ragyogó hófehér fogakat.

Miben más a FreshSmile más otthoni fogfehérítőktől?

A FreshSmile prémium minőségű peroxidmentes fogfehérítő termékeink kifejlesztésével arra törekedtünk, hogy hatóanyagai teljesen természetesek legyenek és a lehető leghatékonyabb eredményt érhessen el, úgy hogy az nem károsítja fogait, valamint nem okoz kellemetlen mellékhatásokat. A FreshSmile termékekkel ellentétben, a többi otthoni fogfehérítő termékben karbamid-peroxid vagy, ami még rosszabb hidrogén-peroxid található, ha nem megfelelően használják, fogérzékenységhez, irritációhoz, bőrpírhez, és vérzéshez vezethet, nagyon veszélyesek lehetnek és nem is érnek el megfelelő eredményt csak kidobott pénz és rendkívül hosszú kezelési idő. A FreshSmile termékeivel azonban professzionális eredményt érhet el, biztonságosan és fájdalom mentesen. A legújabb kutatások eredményei alapján kifejlesztett LED lámpa segítségével extrémgyorsan fejti ki fehérítő hatását, mivel más termékekkel ellentétben nem 5-6 LED-et tartalmaz, hanem 16 LED-et. A felső-alsó fogíven 8-8 db nagy teljesítményű LED helyezkedik el, a teljes fogíven, ez által nagyobb és egyenletesebb a fény intenzitása, így a kezelési idő is lerövidül 16 percre.

Mennyi ideig tart a fogfehérítés eredménye?

Megfelelő életvitel mellet a fogak visszaszíneződése, több mint 4-6 hónapig is kitart. A sok, dohányzás, vörösbor, kávé, tea, kóla, a színező hatású ételek-italok fogyasztása mind hozzájárul a visszaszíneződési idő megrövidüléséhez. A FreshSmile aktív kókusz szénpor termékünk használatával aktívan hozzájárul a fehér fogak megtartásához. A kívánt eredmény elérése után pedig egyéni időközönként lehet szinten tartó kúrákat csinálni, a megfelelő fehérség fenntartása érdekében.

A fogfehérítés fájdalommal jár?

A FreshSmile fogfehérítő használata semmilyen fájdalommal nem jár, nem tartalmaz peroxidot, ezért magas fokú biztonságot nyújt. Ha enyhe fogérzékenységet tapasztal, az zománchibára utalhat.

Mitől színeződnek el a fogak?

A fogak elszíneződéséért nagyrészben a kávé, te, a vörösbor, illetve a dohányzás a felelős, mivel erős színezőanyagok találhatóak meg bennük. Ezek az anyagok megülnek a mikro repedésekben, a FreshSmile termékek pedig ezeket a szennyeződéseket távolítják el. Ahogy idősödünk, bizony a fogaink is veszítenek fehérségükből. Fogaink színét örökölhetjük is, de ez is változtatható fogfehérítéssel. Nagyban hozzájárul a megfelelő életmód és táplálkozás, a fogak fehérségének megőrzéséhez.

A korona és a tömés fehéredik a kezeléssorán?

A koronára és a tömésre nemhat a fogfehérítés, csak az idő közben rátapadt szennyeződést távolítja el. De a tömés és a korona megtartja eredeti színét.

A gyökérkezelt fogat fehéríti?

Kis mértékben fehéríti, mivel egy elhalt fog.

Kell számolnom fogérzékenységgel?

A FreshSmile fogfehérítő használata semmilyen érzékenységgel nem jár, nem tartalmaz peroxidot, ezért magas fokú biztonságot nyújt. Ha enyhe fogérzékenységet tapasztal, zománchibára, illetve fogbetegségre utahat.

Mik a mellékhatások?

Különösebb mellékhatásai nincsenek. Mindig győződjön meg arról, hogy hatóanyagaira nem érzékeny.

Fogfehérítés árt a fogaknak?

Semmiféleképpen nem! A FreshSmile termékei nem tartalmaznak peroxidot, ezért nem káros, kizárólag csak a szennyeződést távolítja el, ezért még a száj megfelelő higiéniája is javul. Persze ez nem azt jelenti, hogy eltekinthetünk a rendszeres fogorvoshoz való járástól.

Kiknek nem ajánljuk termékünket?

Figyeljünk arra, hogy csak egészéges fogakon használjuk. Magyarországon a 18. életévüket nem betöltők számára a kozmetikumokra vonatkozó szabályzatok értelmében a fogfehérítés tilos. Terhes vagy szoptatós kismama. Melanómával rendelkezők. Fogínygyulladásban, fogágybetegségben, valamilyen kóros szájbetegségen szenvedőknek. Erősen kopott fogak és fognyak esetén. Híd vagy korona esetében mindenképp ki kell kérni a fogorvos véleményét a termék használatát megelőzően.

Kezelés után mikre kell figyelni?

A kezelések után 2-3 óráig nem szabad enni, dohányozni, illetve 48 óráig kerülje el a színező hatású ételek, italok fogyasztását. Ezt fontos betartani, a tökéletes eredmény elérésének érdekében.

Naponta hány alkalommal használhatom?

Az ajánlott kezelés naponta négyszer 16 perc. A kívánt eredmény elérése után pedig egyéni időközönként lehet szinten tartó kúrákat csinálni, a megfelelő fehérség fenntartása érdekében.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu