Működése

Miért jó az otthoni fogfehérítés?

A fogak gyakran elszíneződnek az évek során, például a dohányzás, a kávé, a tea vagy a vörösbor fogyasztása miatt. De ebbe nem szabad beletörődni, mert a fehér fogak egy jól ápolt megjelenéshez tartoznak. A hollywoodi csillagok is tudják ezt, és ezért évek óta fehérítik fogukat. A FreshSmile prémium minőségű fogfehérítő termékekkel könnyedén egészséges, ragyogó hófehér fogakra tehet szeret, eltávolítja az elszíneződéseket és szennyeződéseket a fogakról, és pórusaiból. Innovatív termékeinket a legfrissebb tudományos eredmények alapján fejlesztettük ki fogorvosokkal karöltve, hogy vásárlóink számára a legmagasabb szintű biztonságot, valamit hatékonyságot kínálhassuk. Ami a legfontosabb számunkra, hogy termékeink peroxidmentesek, hatóanyaga teljesen természetes összetevőket tartalmaz, ezért biztonságos nem okoz károsodást, valamint nem roncsolja a fogzománcot, mint a peroxidos tartalmú fogfehérítők. Klinikai fogfehérítő rendszerek a gyors és látványos hatás érdekében peroxidot tartalmaznak, amely az intenzív kezelés hatására okozhat irritációt, fogérzékenységet, bőrpírt, vérzést, ami rendkívül kellemetlen tud lenni. Ugyan akkor a FreshSmile termékeinkkel ez mind elkerülhető. Használatával biztonságosan és rendkívül egyszerűen érhet el professzionális eredményt, ragyogó hófehér fogakat. Teljes fogfehérítés 10-20 alkalomból áll, melynek végére 8-13 árnyalattal fehérebbek lesznek fogai. Egy alkalom csupán csak 16 percet vesz igénybe. A legújabb kutatások eredményei alapján kifejlesztett LED lámpa segítségével extrémgyorsan fejti ki fehérítő hatását, mivel más termékekkel ellentétben nem 5-6 LED-et tartalmaz, hanem 16 LED-et. A felső-alsó szilikon fogíven 8-8 db nagy teljesítményű LED helyezkedik el, a teljes fogíven, ez által nagyobb és egyenletesebb a fény intenzitása, így a kezelési idő is lerövidül 16 percre. Használatával nem csak ragyogó fehérek lesznek fogai, hanem nagymértékben hozzájárul a száj higiéniához is, visszaszorítja a rossz leheletet, a fogkő kialakulását és a fogszuvasodás.

Hogyan működik egy kezelés?

Alapos fogtisztítás után, juttassa fel a fehérítőgélt egyenletesen a készülék fogív belső falára és kapcsolja be. 16 perc múlva az időzítő lejár, öblítse ki száját alaposan, ezt napi 4 szer ajánlott megismételni.

Mennyi ideig tart a fogfehérítés eredménye?

Megfelelő életvitel mellet a fogak visszaszíneződése, több mint 4-6 hónapig is kitart. A sok, dohányzás, vörösbor, kávé, tea, kóla, a színező hatású ételek-italok fogyasztása mind hozzájárul a visszaszíneződési idő megrövidüléséhez. A FreshSmile aktív kókusz szénpor termékünk használatával aktívan hozzájárul a fehér és egészséges fogak megtartásához. A kívánt eredmény elérése után pedig egyéni időközönként lehet szinten tartó kúrákat csinálni, a megfelelő fehérség fenntartása érdekében. A kezelést követő pár órában mellőzzük a dohányzást, színes italok/ételek fogyasztását.

 

EZ A TERMÉK SZAKMAILAG ELISMERT, ÉS RENDELKEZIK AZ EURÓPAI UNIÓS CPNP REGISZTRÁCIÓVAL, HASZNÁLATA TELJESEN BIZTONSÁGOS.

Webáruház készítés
olcsobbat.hu